Tanım Bekleyenler
JamJar 24.08.2009 13:47:00
Merhabalar,
tanım bekleyenler bölümünde tanım bekleyen ve silinmesi yaklaşan pek çok fotoğraf var, her bir fotoğrafın ne emeklerle çekildiği herkesçe malum. Tür tanımlama yetkisi olan üyelerin ne kadar özverili çalıştığını tahmin edebiliyorum, ben bu konuda biraz daha ilgi bekliyorum kendi adıma. Yeni yüklenenler hızlı bir şekilde ekleniyor ancak ilerleyen fotoğraflarda bunu göremiyoruz, pek çok eleştiri almış, tanım konusunda çok sıkıntılı olmayan türler var, ben bekletilmesine pek anlam veremedim.
Trakuş hergün defalarca girdiğim asla vazgeçemeyeceğim sitelerden biri, bu siteyi daha ilerilere götürecek her türlü çabaya elimden geldiğince destek vermek isterim.
Saygılarımla...
Dr.Gürhan Sinan Özgünlü
sakaladam 24.08.2009 21:21:00 tanım bekleyenler bölümü git gide şişiyor,
tür ekle yapılandırıldığından beri sürekli artan bir yoğunluk var,
tanımlanamayanlara eldeki değişik pozlardan fotoforuma yüklenmesi istenerek veya bizler yükleyerek yardımcı olmalıyız,
bazı fotoğraflara galeride tanımı kolaylaştıracak yorumlar yazılmasına rağmen tanımsız kalması ve beklemesi anlamsız oluyor bencede.
tanım konusunda ustalardanda yetkilendirilme yapılmalı tür ekle hergün ekleme yapılacak hale gelindiğinden tanımlama yetkilileride artırılmalı,
silinecek diye endişelendiğim fotoğraflarım oluyor, düşündürüyor benide, galeridekiler tanımlanamazsa yazık olur.
selamlar.