YÖNETİM - GİDEN ARKADAŞLAR
MuratC 6.09.2009 22:04:00
Belki bir çoğunuzun dikkatini çekmiştir, yönetim zaten biliyordur. Uzunca bir süredir buranın gediklisi, başından beri burada bulunmuş, Trakusun Trakus olmasında büyük emeği geçmiş, fotogarflarını zevkle seyrettiğimiz bir çok usta üyemiz ve yönetici arkadaşımız artık ya tamamen yoklar yada çok az görünüyorlar. Son 3-4 aydır bu böyle. Burada isim verip ve niye olmadıklarına dair bir açıklama yapmayı uygun bulmuyorum. Ama ortada bir sorun olduğu muhakkak ve ben şahsen sitenin bu açıdan kan kaybettiğini ve eski tadı kalmadığını düşünüyorum.
Lütfen YANLIŞ ANLAŞILMASIN, bu yazıyı hiç kimsenin adına yazmıyorum, kimseyi ve herhangi bir grubuda savunmuyorum. Tamamen şahsi görüşlerim ve izlenimlerimdir.
Bu başlık altında kim niye niçin ayrılmış diye lütfen tartışmayalaım.
Benim ricam başta Serhat bey olmak üzere şu andaki Yönetim ilk adımı atarak bu arkadaşlarla bir görüşsün, varsa olası kırgınlıklar, küsmeler medenice konuşulup çözülsün. Herkesi mesut mutlu etmek tabiki mümkün değil ama "Giden gider kalan sahalar bizimdir" mantığınıda gütmemek lazım diye düşünüyorum.
Umarım yönetim böyle bir eyleme geçer, giden/az görünen arkadaşlarda naz etmeyip eski faal günlerine dönerler.
Son olarak önerim bu toparlanma eylemiyle beraber Istanbulda en kısa zamanda bir her üyeye açık bir buluşma düzenleyelim. Bu bir yemek olabilir, bir arazi buluşması olabilir. Kaynaşma, Tanışma ve tekrardan Toparlanma açısından faydalı olur düye düşünüyorum. Umarım Olur...
Selamlar, sevgiler
karaani 8.09.2009 13:13:00 Murat bey Söyledikleriniz çok doğru,ama izlediğim hatta kendimi ortasında kaldığım kadarıyla Bedri abi doğru söylüyor gibi.
Cin olmadan adam çarpmak deyiminide hiç sevmem,uygulamasınıda. fakat netsiz serçe fotoğraflarına bakmaktansa hepimizi ileriye çekecek çok daha güzel fotoğraflara bakmayı,onlara imrenmeyi,onları kıskanmayı tercih ederim.
Yazdıklarımın tartışma ortamına çekilmesini istemem,herkes ilk başta öyle çeker denebilir ama yatenek ve Kabiliyet diyede bişey var.Ayrıca edinilmiş olan tecrübeler de değerlendirilmelidir.
Geçenlerde bir fotoğrafın altına yazdımsada bu gün O maksatla değil,Site adına yazmak istedim,daha da güzeli için.