TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

YÖNETİM - GİDEN ARKADAŞLAR

MuratC MuratC 6.09.2009 22:04:00
Belki bir çoğunuzun dikkatini çekmiştir, yönetim zaten biliyordur. Uzunca bir süredir buranın gediklisi, başından beri burada bulunmuş, Trakusun Trakus olmasında büyük emeği geçmiş, fotogarflarını zevkle seyrettiğimiz bir çok usta üyemiz ve yönetici arkadaşımız artık ya tamamen yoklar yada çok az görünüyorlar. Son 3-4 aydır bu böyle. Burada isim verip ve niye olmadıklarına dair bir açıklama yapmayı uygun bulmuyorum. Ama ortada bir sorun olduğu muhakkak ve ben şahsen sitenin bu açıdan kan kaybettiğini ve eski tadı kalmadığını düşünüyorum.

Lütfen YANLIŞ ANLAŞILMASIN, bu yazıyı hiç kimsenin adına yazmıyorum, kimseyi ve herhangi bir grubuda savunmuyorum. Tamamen şahsi görüşlerim ve izlenimlerimdir.

Bu başlık altında kim niye niçin ayrılmış diye lütfen tartışmayalaım.

Benim ricam başta Serhat bey olmak üzere şu andaki Yönetim ilk adımı atarak bu arkadaşlarla bir görüşsün, varsa olası kırgınlıklar, küsmeler medenice konuşulup çözülsün. Herkesi mesut mutlu etmek tabiki mümkün değil ama "Giden gider kalan sahalar bizimdir" mantığınıda gütmemek lazım diye düşünüyorum.

Umarım yönetim böyle bir eyleme geçer, giden/az görünen arkadaşlarda naz etmeyip eski faal günlerine dönerler.

Son olarak önerim bu toparlanma eylemiyle beraber Istanbulda en kısa zamanda bir her üyeye açık bir buluşma düzenleyelim. Bu bir yemek olabilir, bir arazi buluşması olabilir. Kaynaşma, Tanışma ve tekrardan Toparlanma açısından faydalı olur düye düşünüyorum. Umarım Olur...

Selamlar, sevgiler

MuratC MuratC 17.10.2009 19:06:00

Bu konuda sanirim pek bir gelisme olmadi, kuskunler hala kus sanirim.

Herneyse, forumun basinda bahsettigim bir araya gelme (yemek, arazi, vb) gibi bir aktivite dusunuluyordu. Bu konuda bir gelisme varmi acaba?

MuratC MuratC 15.09.2009 12:09:00

Sanirim yonetimdede bazi gidenler, gelenler oldu. Yeni kadroyu son haliyle site anasyfasinda kalici bir link altinda tanitilsa, kimlerdir, kim ne islerden sorumludur yazilsa bence cok iyi olur diye dusunuyorum.

berece berece 8.09.2009 23:10:00

muratın fikirlerine kesinlikle katılıyorum ve burada şunu hatırlatmak istiyorum .doğaseverler doğaya küsemez ,doğaseverlerin ve ustaların doğaya ,geriden gelenlere büyük sorumlulukları var .sorumluluklarını yerine getireceklerine ,site yönetimininde uzlaşmacı olacağına inanıyorum.

BİRLİKTE YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR.

Kadird Kadird 8.09.2009 19:15:00

Murat Abi, yazdıklarına harfiyen katılıyorum.

Selamlar...

serhattigrel serhattigrel 8.09.2009 18:36:00

Murat Bey ,

Selamlar.

Dün, 8 saat süren, 10 arkadaşımızın katılımı ile gerçekleşen bir yönetim toplantısı yapıldı, iş bölümleri netleşti. Yönetim yapılanması adına çok az işimiz kaldı. Temenni lerinizin farkındayız. Karşılıklı görüşme ortamın faydalı olacağı fikrinize katılıyoruz..

Etkinlik sorumlusu ekibimiz tarafından periyodik olarak düzenlenmesi planlanan Trakus Yemeği etkinliklerinin bu önerinize uygun olacağını düşünüyoruz.

Saygılarımızla

MuratC MuratC 8.09.2009 13:36:00

Birde soyle bakalim olaya. Bahsi gecen kisiler olmadanda bu site gayet guzel isler ve bir sikinti cekmez. Ayrica bende site sahibi ve yoneticisi olsam kimseye "Aman nolur geri gelin" diye ricada bulunmam. Ozelliklede hicbir sebebi olmadan tamamen kendi keyfiyle ayrilmissa ve tabi birde tamamen haksiz olup, yonetimle kavgali gurultulu ayrilmis olanlar varsa.

Ama benim bildigim ve hissettigim bircok arkadas yanlis anlasmalardan, gereksiz cekismelerden veya basit fikir ayriliklarindan gitti. Burada bulunmasini istedigimiz eski ve benim tanidigim bircok duzgun bu arkadaslarimiz bir sekilde tekrardan buraya kazandirilmali diye dusunuyorum. Eger insanlarin boyle bir seye niyeti varsa forum disinda bulusup medenice sohbet edip konussunlar derim. Bu tabi benim bir uye olarak onerim, sonucta yonetime kalmis bir olay.

Bu konu harcindede genel bir bulusmayi israrla tekrar dile getiriyorum.

Selamlar

karaani karaani 8.09.2009 13:13:00

Murat bey Söyledikleriniz çok doğru,ama izlediğim hatta kendimi ortasında kaldığım kadarıyla Bedri abi doğru söylüyor gibi.

Cin olmadan adam çarpmak deyiminide hiç sevmem,uygulamasınıda. fakat netsiz serçe fotoğraflarına bakmaktansa hepimizi ileriye çekecek çok daha güzel fotoğraflara bakmayı,onlara imrenmeyi,onları kıskanmayı tercih ederim.

Yazdıklarımın tartışma ortamına çekilmesini istemem,herkes ilk başta öyle çeker denebilir ama yatenek ve Kabiliyet diyede bişey var.Ayrıca edinilmiş olan tecrübeler de değerlendirilmelidir.

Geçenlerde bir fotoğrafın altına yazdımsada bu gün O maksatla değil,Site adına yazmak istedim,daha da güzeli için.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT