TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

1 fotoğraf 2 tür

PYTHON PYTHON 10.09.2009 11:44:00
http://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl15@d&idx=16725

KARA KIZILBACAK

http://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl15@d&idx=19299

KIZILBACAK

orjinalini kızılbacak olarak ekledim ne olduysa 2 fotoğraf olup farklı farklı türlere yazılmışlar...

Tür listeme haksız tür eklemek istemem..:)

113 türümü 112 ye düşürebilirsiniz...

gokhun gokhun 14.09.2009 15:07:00

Yanlış olmuş senin nur akan yüzündeki tebessümünü belirtmek istemiştim,saygılar abi.

gokhun gokhun 14.09.2009 15:05:00

Abi resimdeki gülüşüm yeter bu siteye herşeye laf yetiştirme huyun her yanlışlığı düzeltmek istemen benim şu an idolüm oldun abi,bende liseyi bitirince üniversitede güzel bir yer tutturursam sen gibi atılımcı bir Türk genci olmak istiyorum,tüm başarılarını merakla izliyorum,peşindeyim unutma bana iyi örnek ol:))Saygı ve selamlarımla.

PYTHON PYTHON 12.09.2009 10:39:00

ahhh anneeee ahhh....

ben kıbrıstan talimat verince annem benim bilgisayarımdan yükleme yapmış ve yanlışıkla daha önceden yüklediğim fotoğraf benim yeni türler havuzumdan silinememiş annemde bunu yüklemiş...

ama yine bir sorun var kızılbacak olarak yüklediğini söyledi...

tür tanım kurulundaki arkadaşlar yanılmışlar sanırım....

neyse sorun giderildiyse ne mutlu...

sınavlarım olduğundan biraz gerginim kalp kırdıysam affola...

ömer ömer 12.09.2009 00:44:00

Aynı fotoğraf iki değişik tür adı , yorum , çalışma adı , değişik çekim tarihleri ve değişik fotoğraf makinası bilgileri ile sizin üyeliğiniz tarafından iki kere yüklenmiş dolayısı ile teknik bir arıza sözkonusu değildir . Uyarınız üzerine yanlış tanımlanan fotoğraf silinmiştir.

izler izler 11.09.2009 15:13:00

Üyenin tür ile ilgili yorumu: türlerrrrrr...

diğerinde: KKTC-Ayluka göleti

yazıyor

diyelim ki sistemden. sitede yapılan sürekli değişiklikler sonunda trakusu düşünen ve karar verebilen hatta üye yorumuna bile değişiklik yapabilen bir varlığa dönüştü muhtemelen :)

başka izahı yok

umarım alınmazsın sevgili onur

selamlar

PYTHON PYTHON 11.09.2009 01:38:00

ben kızılbacak olduğunu düşünüyorum..ama sen aykırı adamsın karakızılbacak diyeceksin şimdi...

Önemli olan burda tür tanımı yapmak değil sitede aynı fotoğraf var ve ben yüklemediğimden eminim bu yanlışlık düzeltilsin...

PYTHON PYTHON 11.09.2009 00:09:00

Mehmet ben fotoğrafı bir kere yolladım...

sistemdeki bir hatadan dolayı aynı kare başka türlere yazılmış...

uyur gezer şekilde 2. kere yüklediysemde tür tanım kurulundaki arkadaşlar kızılbacak onayı verdikleri fotoğrafa nasıl karakızılbacak onayıda vermişler hayret...

bu yüzden burda bir sistem hatası mevcut...ben yükleyeceğim fotoğrafları bir havuzda biriktiririm aynı fotoğraf aynı klasöre giremez...

karakızılbacağı silerseniz sevnirim...

PYTHON PYTHON 10.09.2009 15:54:00

tür onayı yetkisi istemiştim ama varmıdır yarım kilo?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT