TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Yine haftalik limit

jasmin jasmin 10.09.2009 13:48:00
Lutfen bir bilen varsa bilgi verebilirmi ? Ben yine cezaya dustum:) Haftalik yorum limitimi doldurmusum. Bunun kac yorumla sinirli oldugunu ve niye boyle bir uygulamaya gerek duyuldugunu bilen varsa rica ediyorum beni aydinlatsin. Simdiden yorum yazamiyacagim icin, resim yukleyen arkadaslardan ozur diler. Birde bu uygulamade bir hafta erteleme alabilirmiyim :) zaten onumuzdeki hafta sonu tasinacagim icin internete giremiyecegim o zamanki hakkimi bu hafta kullanabilirmiyim..? Lutfen lutfen beni duyun....

Tesekkurler.

jasmin jasmin 10.09.2009 19:43:00

Serhat Bey,

Verdiginiz degerli bilgiler icin cok tesekkur ederim. Limitler artana kadar puanlarimi daha dikkatli kullanacagima soz veriyorum.:) Yine limitler artirilana kadar aclik grevinde bulunacagina, site yetkililerinin kapilarina kara celenk koyacagima ve dahi kuscu olarak sizin yemek sirasinda Denizli de cekilmis fotografinizi Galeriye koyacagima soz veriyorum.:)

Bu vesileyle, Denizli de gostermis olduguz yakin ilgiye bir kez daha tesekkur ederim.

Sevgiler

serhattigrel serhattigrel 10.09.2009 19:27:00

Yasemin Hanım,

Fotogaleri ye yüklenen fotoğraflara yapılan puanlamalarda bir sınır var, yorumlarda yüksek puanlar verilince maalesef bu kota doluyor ve kısıtlama başlıyor.

Buraya zamanında ben, Kazım Çapacı, Riyat Gül gibi arkadaşlarımızda düşmüştü.

Bu sınırı site hakkında kısmında Fotogaleri başlığı altında görebilirsiniz.

Biz siteye yapılacak ataklardan korunmak amacı ile birçok yere sayıcılar koyduk, ardı ardına gelecek girişleri hep sınırlandırdık. Burada sanırım limiti biraz düşük koymuşuz, ancak değiştirmek size yetişmez. Belki de kalması daha doğru.

Selamlar.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT