TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Baba Collins

sgokce sgokce 15.09.2009 14:24:00
Herkese Merhabalar,

Bizlerin Baba Collins diye tabir ettiğimiz "Collins Bird Guide: The Most Complete Guide to the Birds of Britain and Europe" adlı kitabı geçtiğimiz aylarda Beyoğlu ndaki Robinson Kitabevi nde sormuştum ve ellerinde olmadığını söylemişlerdi.

Daha sonra Amazon UK den sipariş ettim. Bir süre sonra onlar da temin edemediklerini, artık bu kitabın basılmadığını belirttiler. Aynı yazarların aşağıda linkini verdiğim "Collins Bird Guide: The Most Complete Guide to the Birds of Britain and IRELAND, 2nd Edition" adlı eseri yayınlanmış. Görüldüğü gibi kitabın yeni baskısı "İngiltere ve Avrupa nın kuşları" yerine "İngiltere ve İrlanda nın kuşları" olmuş.

Acaba aranızda bu yeni baskıya sahip olan varmı? Eski Collins le aralarında bir fark varmı? Tavsiye edermisiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Selamlar...

www.amazon.co.uk/Collins-Bird-Guide-Lars-Svensson/dp/0007267266/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books&qid=1253013754&sr=1-3

www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0002197286/ref=ox_ya_oh_product

sgokce sgokce 20.09.2009 21:32:00

Evet şanslıymışsınız:) Darısı başıma:)

sgokce sgokce 24.09.2009 15:45:00

Konunun peşini bırakmadım:) Harper Collins firmasına mail atıp durumun aslını sordum. Biraz evvel cevap maili geldi. Bu kitabın bizim Baba Collins dediğimiz "Collins Bird Guide: The Most Complete Guide to the Birds of Britain and Europe"un revize edilmiş 2. baskısı olduğunu ve bu sonbaharda piyasaya sürüleceğini bildirmiş. Kapaktaki İrlanda nın kuşları yazısının Amazon a gönderilirken oluşan bir hatadan kaynaklandığını belirterek, düzeltilmiş kapak resmini maile ek olarak eklemiş. Yani gönül rahatlığı içerisinde sipariş verebilirsiniz. Amazon şu sıralar ön sipariş topluyor. Saygılarımla...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT