TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Bir öneri,bir talep...

saboy saboy 17.09.2009 11:27:00
Geçen yıl fotoğrafını çektiğim bir minik, bu yıl da bahçeme konuk oldu. Onu görünce geçen yıl hangi tarihlerde burada olduğunu hatırlamaya çalıştım ve arşivimi taramak istedim, ama bir sürü fotoğraf içerisinde bulamadım, sonunda geçen yıl siteye eklediğim fotoğrafı hatırladım ve aynı zamanlarda yine burda olduğunu öğrendim.

Şimdi bunu neden anlattığıma ve nasıl bir talebim olduğuna geleyim;

Fotoğrafların altına yazmış olduğumuz çekim tarihi, yüklenme tarihlerine göre fotoğraf listelemesi yapılabir mi? Yani fotoğrafın altındaki tarihe tıkladığımız zaman o tarihte yüklenmiş veya çekilmiş fotoğrafları görüntüleme imkanı varmıdır.

Bunu isteme sebebim, aynı tarihlerde çekilmiş veya yüklenmiş türlerin bölgesel dağılımları konusunda bilgi sahibi olmaktır.

Yönetime sunarım, saygılarımla...

sgokce sgokce 24.09.2009 10:34:00

Halen Kuşbank a üye değilseniz üye olmanızı tavsiye ederim. İstediğiniz kadar veriye oradan ulaşabilirsiniz. Kendi kayıtlarınızı da girip Kuşbank a katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin geçen sene girdiğiniz o kuşun kaydını kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca Kerem Ali Boyla nın hazırladığı, aşağıda linkini verdiğim blog a girerek Kuşbank verileriyle hazırlanmış birbirinden ilginç haritaları inceleyebilirsiniz. Selamlar...

http://kusbank.blogspot.com

hamisami hamisami 20.09.2009 15:49:00

Fotogaleri bölümünden bulabilirsiniz.

Öncelikle kişisel sayfanızda fotograf gönderdiğiniz tür listenize bakarak

seçtiğiniz türü hangi tarihde yüklediğinizi bulabilirsiniz.

Sonrasında yapmanız gereken fotogaleri kısmında hepsi yazan soldaki sekmeden türü seçip listelerseniz tarihten fotografınızı bulabilirsiniz.

Eğer çektiğiniz ili hatırlıyorsanız il seçimini yapıp işi daha da kolaylaştırabilirsiniz.

Çektiğiniz fotoyu bu şekilde bulamazsanız kişisel sayfanızdaki tür ekle fotolarının arasındadır.

Daha kolay yolu var mı bilmiyorum ama benim kullandığım yöntem böyle.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT