TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

anasayfada istatistikler

izler izler 29.09.2009 18:49:00
hangi üyeler online

en çok yüklenen ilk 10 tür

en çok yorum yazan/alan üye

en çok gözlem yapan üye

vs vs

gibi veri eklentileri heyecanı ve ilgiyi arttırır mı acaba?

hasanturer hasanturer 1.10.2009 15:28:00

farklı konulardaki istatistiki bilgilerin olması fikrine katılıyorum

ayrıca takma isimin yanında gerçek isim de görülebilmeli ki bu konu daha önce de dile getirilmişti

online olanların görülebilmesi konusu ise ilk başta güzel bir fikir gibi geliyor ama bahsedilen sorunları da peşin de getirmesi muhtemel

ama en azından sayı olarak o an kaç kişi online gün içinde kaç üye ve üye olmayan kişi siteyi ziyaret etti bilgileri olursa da güzel olur diye düşünüyorum

furtun furtun 30.09.2009 23:55:00

Zaman zaman haberlere taşıdığımız en çok tür fotoğrafı olan üyeleri,

En fazla gözlem yapan üyeleri

Tür sayfası en faal üyeleri

En fazla fotoğraf yükleyen üyeleri

göstermek bence de yararlı olur.

kimler online ve en fazla yorum gibi bilgiler bizim gibi puanlama sistemlerinde hep sorun çıkartıyor.

Aktif kullanıcı sayısına göre ne zaman fotoğraf yüklemeye karar vermek, online olup da yorum yazmayan üyelere küsmek gibi ya da online görüldüğü için yorum yapma ihtiyacı duymak gibi sorunlar.

Bir ara yöneticiler kimler online görebiliyordu. Sorun olduğu için onu da kaldırdık. Artık kimse kimler online göremiyor.

Ercan3 Ercan3 30.09.2009 15:35:00

Fatih Bey benim yorumlarım da aşağıda...

hangi üyeler online - olması mantıklı ama sakıncaları da olabilir, yönetimin bu konuda deneyimi olmuştur sanırım.

en çok yüklenen ilk 10 tür - yerine mesela son bir ayda yüklenmiş 50 nin altında fotoğrafı olanlar listelense ender türler ortaya çıkar.

en çok yorum yazan/alan üye - bence önemli olan yorumun içeriği fotoğrafçıya ne kattığı, sadece tebrikler diyerek girilen yorumlar bence olmasa da olur.

en çok gözlem yapan üye - bu bence de yok iyi olur, ana sayfada son güncellenen türler yanında son gözlemler de listelenebilir.

Ayrıca veritabanındaki verilerden hangi şehirde kaçar adet hangi tür çekilmiş bilgisi de verilebilir. Böylece mesela kızıl şahinin hangi şehirde kaç adet çekildiğini listeleyebiliriz.

İstekler bitmez, sonunda herbiri emek isteyen değişimler, site bence şu haliyle çok iyi bir konumda tekrar emeği geçenlere teşekkür etmek isterim. Amaç daha ileriye götürmek, öneriler devam edecektir...

Sevgiler

wolfkenan wolfkenan 30.09.2009 12:13:00

Üyeler sayfasına tıklayınca kimin online olduğu yeşil yazı rengiyle belli olmuyor mu arkadaşlar,ben hep ordan takip edebiliyorum.Ancak istatistiki bilgiler ayrı bir sistem gerektirir.Herkese selam.

sakaladam sakaladam 30.09.2009 12:02:00

online üyelerin gösterilmesi konusunda çekinceler vardı sanıyorum,

daha önce okumuştum,açıkça hatırladığımı yazayım,

hangi üyeler online baktım ve herhangi bir üyenin online olmasına rağmen fotoğrafıma yorum yazmadığını gördüm, buradan bazı sonuçlar çıkararak kendi kendime kuruntu yaptım, o kişiye cephe aldım ve bende onun fotoğraflarına yazmamaya başladım.

bunlar gibi birşeydi.

konuyu hatırlayan varsa açıklık getirebilir.

mtiryakioglu mtiryakioglu 30.09.2009 11:40:00

bencede iyi fikir

venom venom 30.09.2009 08:52:00

bende bu fikri destekliyorum.

rockisland rockisland 30.09.2009 03:20:00

Tam destek de benden

Maximusgama Maximusgama 29.09.2009 22:37:00

Online üye fikri ni destekliyorum.İletişim içinde olmak herkesin verimini arttıracaktır eminim.Tabi site ye teknik yeni bir yük getirmeyecekse. Selamlar.

rousettus rousettus 29.09.2009 20:53:00

bence de çok güzel olur.

izler izler 29.09.2009 19:37:00

umarım epey destek gelir de en azından bazılarını sitede görebiliriz :)

sakaladam sakaladam 29.09.2009 19:21:00

ben tür yükleme sayısına göre sıralama istiyorum:)

izler izler 29.09.2009 18:51:00

en azından ben kendi adıma kimler online görmek isterdim; o vakit belki sohbet odası da kullanılır hale gelebilir

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT