TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

FK da kuş fotoğrafları.

mrmehmet mrmehmet 30.09.2009 22:19:00
Fotokritik.com fotoğraf sitesinde, Sekiz adet kuş fotoğrafı günün fotoğrafı, iki kuş fotoğrafçısı da (birisi Benim) günün fotoğrafçısı oldular.

Bence bu bizim için büyük bir başarıdır. Türkiye de kuş fotoğrafçılığının ne kadar yaygınlaştığının bir işaretidir.

Elbette bu başarıda en büyük pay Trakus a aittir.

Selam ve saygılarımla,

Mehmet KARABULUT

wolfkenan wolfkenan 1.10.2009 11:18:00

Eline ve emeğine sağlık sayın hocam,sizinle gurur duydum ,bravo .Başarınızın daim olması dileğiyle.Ancak bazı arkadaşlar yorum yazan arkadaşlarımıza şöyle yazı yazmış.*Yorumu ;çok harika,güzel,teşekkür ederim,elinize sağlık*İşte bu yorumlara gerek yokmuş.Yazmamıza gerekte yokmuş.Sanatsal değeri olmayan gereksiz yorumlarmış sayın Mehmet hocam.Yanlış anlamayın bence bu düşünce baştan kaybetmiştir.Bizler bir aile oluşturmadık mı Mehmet Abi?Birbirimize saygı ve sevgiyi nerde göstereceğiz,hatırlayacağız hocam.Madem sanat yorum yapalım,msn ekleyip çetleşelim ozaman.Böyle düşünce olmaz değil mi ustacığım?Ama herkesin düşüncesine de saygıdan başka birşey diyemem.Saygı ve selamlarımla.

sakaladam sakaladam 1.10.2009 11:38:00

bahsedilen sitede kuşlar kategorisi kaldırıldığı gün, 8 adet kuş fotoğrafının günün fotoğrafı olmasıda ilginç geldi bana.

mrmehmet mrmehmet 1.10.2009 23:08:00

Arkadaşlar hepinize teşekür ederim.

Kenan Bey, "sanatsal olmayan fotoğraflara yorum yazılmasın" diye kim ve ne zaman yazmış benim haberim yok, fakat bu düşünceye ben de katılmıyorum.

Ben, arkadaşlarımın yüklediği güzel fotoğrafların altına yorum yazıp, beğenilerimi bildiririm. Bundan da çok mutluluk duyarım.

Siz de bildiğinizden vazgeçmeyin bence.

Selamlar..

VolkanAkgul VolkanAkgul 2.10.2009 02:09:00

Bende ilk gördüğümde şaşırdım ve sevindim dersem yeridir.

Foto kritik KUŞ kategorisi kalktı! Bu büyük bir kaybediştir aslında. Forumda yalnız ORNİTO kaldı. İnsanların, özellikle forum müdavimi tipler var onların ısrarı Ornito’nun kalkması yönünde.

Profesyonel amaçla ilerleyen bir fotoğraf sitesinde, biraz sistematik düşününce, aklıma;

Antipati

toplamak için, kasti olarak da yapılmış olabilir düşüncesi gelmedi değil. Bu sayede Profesyonelleşmiş ve bu doğrultuda birçok değişiklerin olacağı FK da Ornito da kaldırılsın! Tabi bir bakış açısı.

Tebrik ederim Mehmet ağbi ve diğer arkadaşları.

Sevgiyle.

PYTHON PYTHON 5.10.2009 13:33:00

Bundan 2 sene evvel günün fotoğraflarının nerdeyse tamamı kuş fotoğrafı oluyordu..:)

sizi tebrik ediyorum...

asude asude 5.10.2009 14:52:00

Mehmet Bey ben kaçırmışım sizin açtığınız forumu.. :(

Bahsettiğiniz gün çekmiş olduğum ilk Kuş fotografım, bugünde burada tekrar sizlerle paylaştığım Kuyrukkakan anasayfada günün fotografları arasındaydım...

O an nasıl sevindiğimi ve mutlu olduğumu anlatamam...

Siz ve Sayın Mehmet Zenginer in de (mehmetz) F:K da günün fotografçısı olması ayrı bir mutluluktu...

Tabir yerinde ise KUŞÇULARIN İSTİLASI vardı.... 30.09.2009 gününde F:k da...

Benim için Trakuşa üye olmamda Sayın Zenginer in tavsiyeleri olmuştur...

Merakım ve sevgimle de hiç tereddütsüz üye olmuştum...

Şuan F:K da yaşananlara ben artık vardır bir düşünceleri bu kadar tepkiye karşılık halen kategoriyle ilgili bir gelişme olmadıysa, durup bekleyip göreceğiz diyorum...

Herşeyin hayırlısı olsun...

Selam ve saygılarımla....

rockisland rockisland 5.10.2009 23:56:00

Merhaba,

FK da yapılan bir duyuruda Doğa altında Ornito ve Kelebek diye kategorilerin tekrar eklendiği yazılıyor.

Bilginize

VolkanAkgul VolkanAkgul 6.10.2009 00:13:00

Kuş katogorisinin kalktığı andan itibaren, kaybediş olarak adlandırdığım olumsuz değişikliliği, olağan bir durum gibi kabul etmeyerek, geri gelmesi için emek veren arkadaşlara, kendi adıma canı gönülden teşekkür ederim.

Hayırlı olsun

ORNITO

Saygılar.

mtiryakioglu mtiryakioglu 6.10.2009 14:05:00

Adalet yerini buldu.

mrmehmet mrmehmet 7.10.2009 23:35:00

Arkadaşlar FK daki "kuşlar" kategorisinin kalmasına hep birlikte göstermiş olduğumuz tepki, amacına ulaştı. Kuş kategorimiz, Doğa kategorisi altında ornito olarak geri gelmiştir.

Destek veren bütün arkadaşlara teşekür ederim.

Selamlar..

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT