TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Trakuş e-dergi

hvdnsudan hvdnsudan 9.10.2009 19:12:00
Trakuş e-dergiler o kadar güzel ki..

Eski sayıların sayfalarını üşenmeden tek tek yazıcıdan çıkarıp kartuş maliyeti yüzünden (tek kişilik ailemin) bütçesine ciddi hasar verdim :)sonra da o sayfaları ciltleyip kütüphanemde artık oluştuğunu övünerek söyleyebileceğim "kuş" kısmına koydum. :))

Hem fotoğrafları, hem trakuşçuları, hem öğretici yazıları ile Türkiye için paha biçilmez kaynak diye düşünüyorum.

Ve hatta gerekli ön incelemeler yapılıp dergi şeklinde bayii satışı denenmelidir diye düşünmekteyim.

Uzun zamandan beri de yeni sayıyı gözlerimiz ekranda bekler olduk.. :)

Yakınlarda çıkacak yeni sayı var mıdır ki acaba?

Bilenler bilmeyenlere bir zahmet... :)

saygılarıla.

jasmin jasmin 7.12.2009 17:12:00

Harika olmus, emegi gecenleri cani gonulden kutluyorum. Burak`inda izledigine inaniyorum. Sevgilerimle.

uozgur uozgur 7.12.2009 09:12:00

her zamanki kalitesinde...

Emeği geçenlere teşekkür ederim.

zor zor 6.12.2009 13:40:00

Fevkalade güzel,profesyenel ekip düzeyinde hazırlanmış,takdire şayan bir eser ,baravo... Emeği geçenleri yürekten tebrik ederim,ailecek okuduk ,çok beğendik,ömür boyu saklıyacağız,...Ayrıca sevgili Burak için hazırlanan ek dergi bizi çok duygulndırdı.Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun.....

shooter shooter 4.12.2009 20:54:00

Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.. Yılların medya leşgeri olarak alkışlıyorum...

ucdalson ucdalson 4.12.2009 20:18:00

Kalitesiyle içeriği ile tüm dünyaya örnek olacak çalışmalar yapılıyor . Umarım birgün belki bir ütopya ama bu dergiyi basılı halde raflarda görürüz ve herkese ulaşabilir.

selamlarımla..

bkoca bkoca 4.12.2009 18:39:00

Ömer bey, yine çok profesyonel bir çalışma ve okunası (ve de bakılası) bir sayıyla daha biraradayız. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Sponsorluk konusunda Çağan hocama katılıyorum. Eğer bu aileden bir sponsor çıkmazsa başka yerden bulmak oldukça zor. Umarım emekleriniz hakettiği yeri bulur. Selam ve sevgilerimle...

bcan bcan 4.12.2009 16:44:00

Emeği geçenlerin

Ellerine sağlık.

Çok güzel bir dergi olmuş.

En büyük arzum bir gün katkıda bulunabilmek.

Şimdilik öğrenme aşamasındayım.

Bu dergi ve öncekilerden çok şeyler öğrendim.

Kadird Kadird 4.12.2009 16:28:00

Yine harika...

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Hele son sayfada benim Kukumavları görünce daha da bir beğendim :)

Selamlar, saygılar...

asude asude 4.12.2009 14:26:00

Dergimizin bu sayısını da büyük bir keyifle okudum....

Emeği geçenlerin ellerine sağlık....

Çok kaliteli olan bu çalışmaları dilerim bi çok insan okur da çevre ve doğa bilinci artarak devam eder....

Selamlarımla....

dede dede 4.12.2009 13:43:00

Dörtgözle beklediğimiz 5. sayıyı da, soluksuz okudum. Aldığım keyif nedeni ile mayışmış bir halde, keyifli duyguların yanında, bu güzel eserin ortaya çıkmasında emek verenlere teşekkür etmekten öte katkıda bulunamamanın ezikliğini taşıyorum. Ellerinize sağlık, çok teşekkürler.

Maximusgama Maximusgama 4.12.2009 13:10:00

Dörtgözle beklediğimiz dergi içerik ve görsel olarak yine zirvede. Burak için hazırlanan ek ise son derece anlamlı ve yerinde olmuş.E-dergi, üyelerin aklı ve ilgisi gibi kalbini de kazandı artık.Hazırlayan ve emeği geçen dostalara, ustalara gönülden teşekkürler.

mochy mochy 4.12.2009 12:58:00

Dergiyi hazıryalan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Burak arkadaşımızın anısını yaşattıklarından dolayı yönetime saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum..Sağolun varolun..

Selamlar..

cagan cagan 4.12.2009 00:36:00

Omer beye ve diger hazirlayanlara tesekkur ederim. Tasarim ve editorluk profesyonel bir dergiden farksiz. Cok emek verdikleri belli. Ellerine saglik.

Cikti almak isteyenler icin bir matbaa ile anlasilabilir. Tek bir matbaa ile anlasilmasi fiyati dusurur. Isteyenler kargo yoluyla ciktilarini alabilir. Dergiyi cikaranlar sponsor aramakla, bayi satisiyla ugrasmakla vakitlerini kaybetmesinler. Zaten gonullu cikarmak zor is. Eger Trakus un uyeleri arasindan dahi sponsor cikmiyorsa, normal vatandaslardan cikmasi zor.

Cok guzel olsa da, Turkiye de boyle bir dergiye yeterince alici cikmaz. Ayrica dergi daha kisalabilir. Derginin icerigine yogunlasmak daha iyi. Zaten artik herseyi bilgisayarda izler olduk.

hakbal hakbal 3.12.2009 23:07:00

Herzamanki gibi çok kalite olmuş tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Gnothi Gnothi 3.12.2009 22:16:00

Hazırlayanların, katkıda bulunanların, herkesin ellerine, emeklerine, gönlüne sağlık. Nur içinde yatsın.

sakaladam sakaladam 3.12.2009 21:33:00

hazırlayanların emeğine sağlık, anısını sitede yaşatmak adına güzel bir çalışma oldu, allah rahmet eylesin, nur içinde yat burak.

furtun furtun 3.12.2009 18:07:00

Geç olmakla birlikte 5nci sayı çıktı...

Destek veren herkese teşekkürlerimizle..

hvdnsudan hvdnsudan 12.10.2009 20:10:00

Ömer Bey, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

saygılarımla. :)

PYTHON PYTHON 12.10.2009 02:39:00

Biz ne zaman şöyle güzel bir ornitofoto dergisi çıkaracağız...

Ben köşe yazarı olurum..:)

furtun furtun 10.10.2009 01:09:00

Trakus e-dergi 5nci sayısı bu ay sonuna kadar çıkacak.

6ncı sayımızla birlikte ilk 6 sayıyı içeren bir Cd çıkartmayı planlıyoruz.

Ayrıca bu cd içinde ileride çıkacak sayıları direkt olarak bilgisayarınıza indirilmesini sağlayacak bir arayüz ve player bulunması için çalışmalar sürüyor.

Daha kaliteli baskı alınabilecek dosyalar bu cd ye eklenebilir mi ? Bunu da düşünelim.

Matbu bir dergi çıkarmak çok farklı bir çalışma. Sponsor, daha geniş ekip ve pazar konusu.

Dergi hakkındaki güzel sözleriniz bizlere moral verdi teşekkür ederiz.

hasanturer hasanturer 9.10.2009 22:24:00

ben de sizin düşündüğünüzü düşünmüştüm ama çıktı maliyeti gerçekten çok yüksek olacaktır

ancak bu içi ev yazıcıları ile değil de daha profosyonel yazıcılarda ve daha fazla sayıda kişi ile birleşerek çok sayıda çıktı almak daha ucuza gelebilir diye düşünüyorum

mesela 20-30 kişi bulunduğu şehirde en ucuz renkli çıktı alan bi yerle anlaşıp topluca çoğaltsa daha ucuz olmaz mı

yada işin bir adım daha ötesi tür trkus üyeleri için bi matbaada bastırılabilir tabii ücreti mukabilinde hatta reklam falan alınarak maliyet düşürülebilir

ancak işin ticarete falan dökülme olasılığı olmadan bu işi yapmak lazım sanırım

selamlar

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT