YÖNETİME ve ÜYELERE TEŞEKKÜR EDERİM
mochy 27.10.2009 14:30:00
Değerli site yöneticileri ve üyeler,
Bildiğiniz üzere iki gün önce bir doğa sever olan Burak arkadaşımızı kaybettik. Yakından tanımasam bile Hepiniz gibi, bu kayıp beni de derinden üzdü ve etkiledi...
Trakus yönetiminde olan saygıdeğer arkadaşlarıma bir teklifim olacak.
BURAK KÜÇÜK adını yaşatmak amacıyla senede bir kere BURAK KÜÇÜK ETKİNLİKLERİ adı altında bir etkinlik düzenlensin. Etkinlik konularının şu an ne olabileceği konusunda bir fikrim olmamakla beraber; yönetimdeki arkadaşlarımız en iyi ve uygun konuyu bulacaklarına eminim.
Böylece hem adını yaşatmış olabileceğiz, hemde ailesine manevi olarak destek sağlamış olacağız. Ayrıca geride kalanlarına bir miras bırakabileceğiz.
Bunun yanında TRAKUS siteside sosyal sorumluluk adına güzel bir örnek gerçekleştirmiş olacaktır.
Sevgili dostlar, önerimin üzerine hepinizin değerli fikir ve yorumlarınızı paylaşmanızı rica ediyorum..
Herkese Saygılar ve Selamlar...
Moris Yaffe
Yönetimden gelen cevabı paylaşmak istiyorum:
Trakus.org ; Merhaba, yönetim olarak sizin ve sitedeki diğer dostlarımızın ve tabi ki yönetici arkadaşlarımızın fikirlerini değerlendirip, gereken yapılacaktır. En kısa sürede sitede bununla ilgili bir açıklama yapılacaktır. İlginize teşekkür ederim. Selamlar... Cem Doğut
Sayın HAKAN BALIKÇI, SERKAN MUTAN, SİNAN ÖZGÜNLÜ, SÜLEYMAN CUNGUR, ONUR KESKİN, AHMET KARATAŞ, ASUDE DABAN, YASEMİN CAN, ARSLAN KEZER, OĞUZ ALTUN a ve bu yazıyı okuyup gönülden destekleyen tüm üyelere Teşekkürlerimi sunuyorum...
Son olarak gazeteci Fatih Altay lı gibi bir katkı yapayım
NE ZAMAN ADAM OLURUZ..!!!???
TANIMADIĞIMIZ BİRİLERİNİ MUTLU ETMENİN MUTLULUĞUNU DUYDUĞUMUZDA...!!!!!
Sevgiler Selamlar
Moris Yaffe