Bugün hem sevgili müdürümüz hemşerim Nevzat Beyle (komşuköylerimiz Derinkuyu-Horasanlı) hem de projesini yerinde görmek adına makamında ziyaret ettim.Sağolsun bir ikram bir hoşgörü bana 1,5 saatını ayırdı.Bitmiş tüm projede bulunan dağlardaki havuzları gösterdi ve hayran kaldım.Hele ayrıca kuş yuvaları yaptırmışlar, binlerce bu şirin işlemeli yuvalar havuz etrafındaki yüksek ağaçlara dağıtılıyormuş.Bitmiş yerlerdeki havuza konan kuş fotoğraflarını bir görseniz,çam baştankaralar,ispinozlar,sıvacı kuşları,keten ve çinteler,ardıç batakları,güvercinler daha neler neler çekmiş sayın müdürüm.
Projenin ilk mimarı ve yapıldığı Denizli ili olarak huzurlarınızda değerli katkısı adına Nevzat müdürüme teşekkürü bir borç biliyorum.Ayrıca temasları sayesinde Orman Bakanlığına projenin başarılı olması sonucunda tüm yurda dağılacağı müjdesini de verdi.
Çaltı -Beylerli kuş cenneti olan Amerikan Hava üssü için yokedilen kurumuş göl hakkında fikir alışverişi ve doğaya kuş salımı hakkında yapabileceklerimizi kısaca konuştuk.Yarında Korucuk Sazlıklarındaki belediyelerin atıp kaçtığı tonlarca çöpü Denizli Belediyesine belgeleyip temizlenmesi için yardım isteyeceğim.Nede olsa başkanımızda Tavaslı ve yakın komşu köylerden yani.Hatta biraderde inşaat mühendisi ve belediyede bölüm şefi,ricası kırılmaz.Tüm bu güzelliklerden sonra herşey için teşekkür edip müdürümün makamından ayrılıp geriye döndüm.Selamlarımla.