Rahmetli olan sevgili Burak Küçük ile ilgili bir yardım çalışması açılmış .duyurmak istedim
http://www.fotoiz.com/?bmFtZT1ldGtpbmxpa2xlciZmaWxlPWluZGV4JmFsdGJhc2xpaz1ldGtpbmxpa2RldGF5JmV0a2lubGlrSUQ9MzE3JnByb2ZpbElEPTMxNDkmaWQ9NQ==Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği elim bir trafik kazasında genç yaşta hayata gözlerini yuman değerli Üyemiz Burak Küçük, hepizin yüreğinde derin bir yara açtı.
Onun bu zamansız vefatı, kendisini tanıyan tanımayan tüm Fotoiz üyelerini ve fotoğrafçı dostlarını derinden yaraladı...
Hayat gibi ölümün de bir yazgı olduğu gerçeğinden hareketle sadece gözlerimiz doldu, boğazımız düğümlendi.
Fotoiz kurulduğundan bu yana her zaman "Bir Aile" olma amacını taşıdı. Fotoğraf çekmek ve birbirimizi tanımak için düzenlediğimiz tüm etkinliklerimizde hep bu amacı ön plana çıkardık.
Ancak "Aile olmak" sadece sevinçte değil, üzüntüde de birlikte olmayı gerekli kılıyor.
Burak küçük aramızdan ayrıldı. Ancak geride gözü yaşlı bir eş ve iki yavru bıraktı.
Şimdi bir kez daha "Aile" olmanın zamanı..
Şimdi olmayacaksak, ne zaman olacağız?
Şimdi, sevgili Burak Küçük'ün dünya tatlısı çocukları "Melek ve Kerem" için yardım zamanı.
Şimdi, babalarının vefalı bir dost çemberi içinde olduğunu hissetmelerinin zamanı..
Tüm dostlarımızdan, dünya tatlısı bu iki "CAN"ın eğitiminde kullanılmak üzere düzenlediğimiz yardım kampanyasına destek bekliyoruz.
ŞİMDİ YOKSAK, HİÇ BİR ZAMAN OLMAYACAĞIZ....
Kerem ve Melek'in eğitimi için;
Hesap No:
Hesap Adı: Nalan Küçük
İş Bankası-Çengelköy Şubesi 1097 / Hesap No: 265389
Not: Yardım kampanyamız 1 ay sürecektir. Kampanya sonunda elde edilen miktar tarafımızdan ilan edilecektir. Kampanyada yer alan hesap Sevgili Burak Küçük'ün eşi Nalan Küçük'e aittir. Fotoiz bu kampanyada sadece aracıdır ve söz konusu hesaba hiç bir şekilde müdahil değildir. Kampanyada alt ve üst sınır yoktur. Hangi üyemizin ne kadar yardımda bulunduğu, yardımın ruhuna uygun olarak gizli tutulacaktır.
Saygılarımızla..
FOTOİZ YÖNETİMİ
Yayınlanma Tarihi : 05.11.2009