X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92817
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Rahmetli Burak Küçük için bir kampanya açılmış

zor zor 5.11.2009 14:31:00
Rahmetli olan sevgili Burak Küçük ile ilgili bir yardım çalışması açılmış .duyurmak istedim

http://www.fotoiz.com/?bmFtZT1ldGtpbmxpa2xlciZmaWxlPWluZGV4JmFsdGJhc2xpaz1ldGtpbmxpa2RldGF5JmV0a2lubGlrSUQ9MzE3JnByb2ZpbElEPTMxNDkmaWQ9NQ==

Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği elim bir trafik kazasında genç yaşta hayata gözlerini yuman değerli Üyemiz Burak Küçük, hepizin yüreğinde derin bir yara açtı.

Onun bu zamansız vefatı, kendisini tanıyan tanımayan tüm Fotoiz üyelerini ve fotoğrafçı dostlarını derinden yaraladı...

Hayat gibi ölümün de bir yazgı olduğu gerçeğinden hareketle sadece gözlerimiz doldu, boğazımız düğümlendi.

Fotoiz kurulduğundan bu yana her zaman "Bir Aile" olma amacını taşıdı. Fotoğraf çekmek ve birbirimizi tanımak için düzenlediğimiz tüm etkinliklerimizde hep bu amacı ön plana çıkardık.

Ancak "Aile olmak" sadece sevinçte değil, üzüntüde de birlikte olmayı gerekli kılıyor.

Burak küçük aramızdan ayrıldı. Ancak geride gözü yaşlı bir eş ve iki yavru bıraktı.

Şimdi bir kez daha "Aile" olmanın zamanı..

Şimdi olmayacaksak, ne zaman olacağız?

Şimdi, sevgili Burak Küçük'ün dünya tatlısı çocukları "Melek ve Kerem" için yardım zamanı.

Şimdi, babalarının vefalı bir dost çemberi içinde olduğunu hissetmelerinin zamanı..

Tüm dostlarımızdan, dünya tatlısı bu iki "CAN"ın eğitiminde kullanılmak üzere düzenlediğimiz yardım kampanyasına destek bekliyoruz.

ŞİMDİ YOKSAK, HİÇ BİR ZAMAN OLMAYACAĞIZ....

Kerem ve Melek'in eğitimi için;

Hesap No:

Hesap Adı: Nalan Küçük
İş Bankası-Çengelköy Şubesi 1097 / Hesap No: 265389

Not: Yardım kampanyamız 1 ay sürecektir. Kampanya sonunda elde edilen miktar tarafımızdan ilan edilecektir. Kampanyada yer alan hesap Sevgili Burak Küçük'ün eşi Nalan Küçük'e aittir. Fotoiz bu kampanyada sadece aracıdır ve söz konusu hesaba hiç bir şekilde müdahil değildir. Kampanyada alt ve üst sınır yoktur. Hangi üyemizin ne kadar yardımda bulunduğu, yardımın ruhuna uygun olarak gizli tutulacaktır.

Saygılarımızla..

FOTOİZ YÖNETİMİ

Yayınlanma Tarihi : 05.11.2009

gökçen gökçen 11.11.2009 16:57:00

Rahmetli Burak Küçük kardeşimizin eşi ve çocukları için bu kampanyayı organize eden arkadaşları yürekten kutluyorum.Sevgili melek ve kerem e Rahmetli babalarının ne kadar çok vefakar dostları olduğunu TRAKUS ailesi olarak hissettirmemiz lazım.Ruhu şad olsun.Allah Rahmet Eylesin.Ailesine sabırlar diliyorum...

asude asude 10.11.2009 00:06:00

Gönlümüzden neler neler geçiyor aslında belki burada bile paylaşamıyoruz...

Maddi olarak yardım etmek, maneviyatı da yükselteceği için imkanı olan hepimizin bişeyler yapması, damlaya damlaya göl olmasına sebep olacaktır...

Bilgilendirme için çok teşekkürler Ümit Bey....

Selam ve saygılarımla....

serhattigrel serhattigrel 9.11.2009 22:41:00

Ümit bey, (alcedo)

Hukuk sizin konunuz , sizin verdiğiniz bilgiye devam etmek için üstteki yorumu yaptım. Sonra mesajımın sizinki ile tamamen aynı olduğınu gördüm, tekrar oldu , kusura bakmayın.

alcedo alcedo 9.11.2009 21:09:00

Başkası adına, bir üçüncü şahıs tarafından böyle bir kampanya yapılabilmesi için bazı engeller vardır. Bununla ilgili gerekli izinlerin alınması, yardım için hesap açılması vs. Bu da zaman alan bir işlemdir ve tüzel kişiliği olmayan trakus.org için de sıkıntılar yaratabilir. Ancak eşi adına bir hesap olduğu için o hesaba para yatırılmasında herhangi bir sakınca yok. Eşinin hesabına para yatırılması girişimini de FOTOİZ başlatmış. Ümit abinin ilanıyla da hepimiz bundan haberdar olduk. Böylece kampanyaya iştirak etmiş oluyoruz. Açılmış olan bir kampanyaya sonradan katılmakla, ilk başlatan olmak arasında hiçbir fark yok bana göre. Önemli olan yardımın amacına ulaşması. Biz de daha sonra Burak adına düzenleyeceğimiz bir etkinlikle başka bir işin öncüsü olabiliriz. Selamlar...

spalaxtr spalaxtr 8.11.2009 23:00:00

Bu kampanyanın oluşmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu kampanyaya duyarsız kalamayız. Sevgili Burak ın ailesine Allah sabır versin. Hesap numarasının burada verilmesi iyi olmuş. Hepinize duyarlılığınız için teşekkürler. Gerçekten hepimizin başına gelebilir. Bu kampanya gösterdi ki biz bir aileyiz ve zor günlerimizde desteğini hissedebileceğimiz büyük bir güç var arkamızda.

surgeon surgeon 8.11.2009 22:57:00

Ümit hocam, bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.

sudoku sudoku 8.11.2009 22:22:00

Arkadaşlar daha önce böyle bir kampanyanın öncülüğünü yapmıştık öğretmen arkadaşlarımla. Çok da olumlu sonuçlar yaşadık.

Hesap numarası ansayfaya taşınsa sanırım sorun ortadan kalkacak gibi.

Ailesine sabır diliyorum.

PYTHON PYTHON 8.11.2009 04:21:00

Bende üye oldum...

Böyle bir kampanyayı biz neden yapmıyoruz ki?

Aile olmakla övünüyoruz...Gereklerini yerine getirmeyecekmiyiz...

Soruyorum sizlere?

Ne yapacağız?

KANDIZLIK KANDIZLIK 8.11.2009 00:11:00

Fotoiz deki haberi vermeniz iyi oldu, teşekkürler.

Uye olmak gerekiyor galiba, yazıyı açamadım, bir ara üye olmayı deneyeceğim. Bu haber için misafir girişi yapılabilir mi acaba .

mochy mochy 6.11.2009 19:57:00

Haber verdiginiz icin tesekkur ederiz Umit bey....

Uzerimize dusen neyse yapilacaktir....

Selamlar...

Gnothi Gnothi 5.11.2009 22:07:00

maaşallah ne de tatlı çocukları varmış, ruhu şad olsun, ailesine sabırlar diliyorum. maddi desteğin yanında manevi destek de olabilmek dileğiyle...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT