Bize bu sitede yazma ve bilgi ,görüntü paylaşımına olanak veren değerli üstad sayın SERHAT TİGREL abime teşekkürlerimi sunarım.Cem hocam hala mezgeldek gören varmı ben hiç göremedim de.42 yaşındayım 2 toy gördüm o kadar.Birde bağırtlak zannedip es geçtiğim mezgeldek kuşu ama çok sonra dergide görünce,iş işten geçince dank.Ayrıca beğenmediğimiz bu makineler bile yoktu.O zaman bilgisayar nerde,kitap,dergi bulmak en değerli belge,birde trt belgeselleri.
Murat ustam size iltifat olarak yazdıklarım zaten yazılmalı.Büyük ustalarımın olduğunu biz zaten biliyoruz.Sizin son günlerdeki başarınıza dikkat çekmek istedim sadece.Usta zaten bir elin parmağı türü dağlarda bulup bize gösteren sizsiniz.Yönetimin aradığı şartlara eğer uymuyorsa siler.Bizler bunu kabul etmişiz ta başında.Tüm kuralları kabul ediyoruz demişiz zaten.Yönetime hiç sitem edenimiz yok burda,zaten olmamalı.Tanımsızlara giden ve onaylanmayan tüm karelerimi sırayla siliyorum.Onları ve ekranı oyalamamak adına,kimseyede darılmam,çalışmaya devam.
Bizim için ailesinden,arazisinden,doğadan saatini çalıp çabalayan değerli hocalarımıza saygı ve selamlarımı iletirim.Onlar olmasa bizim tüm çabamız boşa.Herşeyi onlara borçluyuz.
Daha düne kadar kimseyi tanımıyor ve tanınmıyordum,önce Trakuş,biz 1200 dosttan bir bireyiz.Amacımız hep aynı.
Önce kuşlar sonra ülkem sonra Denizlim ve en son hobim için çalışmaya ,yazmaya devam edeceğim,izin verildiği sürece ve hiç sitem yok,olmayacak.Tüm arkadaşlara hayırlı akşamlar,selamlar.