TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Hürriyet gazetesi

Mystere Mystere 20.11.2009 16:42:00
Hürriyet gazetesinin web sayfasında zamanlama önemlidir adlı fotoğraf slayt şovunu izlerken ve neden bizim fotoğraflarımız buralarda olmaz ki derken aşağıdaki fotoğrafımla karşılaştım, tabii imzam olmadan imza yerine hürriyet logosu var, koca hürriyet gazetesi napcaz şimdi? Bir de hanım aramıştı geçenlerde bu fotoğrafın içinde olduğu bir mail gelmiş kocamla iftihar ediyorum demişti, şimdi dava etmeye kalksak hürriyet biz bunu netten bulduk imza yok der yırtar mı , hukukçular ne der? Slayt şov da aşağıdaki linkte ...

http://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl15@d&idx=5643

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=1570&bid=1&hid=13001089

mochy mochy 20.11.2009 16:59:00

Mehmet bey,,

görüntünün aslı sizde kayıtlıdır... Bir şey çıkmasa bile hakkınızı arayın lütfen..Eminim hatalarının farkına varıp düzeltecekledir..

Ancak bildiğim kadarıyla Hürriyetin başında Erem bey diye çok kuvvetli.!!! bir avukat var. Bu tip davalarda sonuç çıkarmak çok zor.

Hürriyet pazarlamada çalışan bir arkadaşımız var. Dilerseniz bir fikir alalım..

mochy mochy 20.11.2009 17:21:00

bir sey daha yapilabilir. trakus uyeleri tepki maili atarak komuoyu olusturabiliriz.

Tabi sizin girisimleriniz sonuc vermesse.

Mystere Mystere 20.11.2009 17:28:00

Benim asıl isteğim, bu sayfaları düzenleyen arkadaşların bu fotoğrafların kendi ülkelerinde kendi vatandaşlarınca çekildiğinden haberdar olmaları. Eğer haberdar olurlarsa belki bizlerle organizasyona giderek hem daha çok insana ulaşmamıza yardımcı olurlar hem de daha kaliteli fotoğraflar kullanma fırsatı verirler bize.

Yoksa maddi bir beklentim yok, tabii ki sağ üstteki bannerın reklam verin bu alana diye bağırması can sıksa da o sayfanın en can alıcı objesi benim fotoğrafımken o an ...

alcedo alcedo 20.11.2009 21:26:00

Abi bu konuyla ilgili daha önce yazmıştım bazı forumlara. İstersen öncelikle bi Avukat İhtar Mektubu göndeririz. Daha sonrasına da bakarız... Ben bir metin hazırlarım istersen....

karaani karaani 20.11.2009 23:04:00

Bende bakmıştım öğlen tabi tanıyamamıştım ama balık kartalınıda görmüşlüüm vardı sanki.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT