TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Belediye, kargalara kızdı, ağaçları kesti

skoksalan skoksalan 4.12.2009 00:09:00
Kargalardan kurtulmak isteyen Şarkışla Belediyesi, çözümü ağaçları kesmekte buldu.

Ayrıntılar için ; http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=923007&title=belediye-kargalara-kizdi-agaclari-kesti

------------

Malesef hoşgörü yoksunluğumuzdan, sadece insanlar değil hayvanlar bile nasibini alıyor.

Güleriz ağlanacak halimize...

wolfkenan wolfkenan 4.12.2009 09:14:00

Sevgili kardeşim biryıl Denizli Belediyesinde çalıştım sonra sağlık nedeniyle ayrılmıştım.Size bazı olayları anlatmak adına;

Balkonuna,camına pisliyorlar diye güvercinlere ve sahiplerine ihtar,

Keklik çok ses çıkarıyor diye kekliğe ve sahibine ihtar,

Köpeklere ve kedilere,ötücü kafes kuşlarına ve sahiplerine ihtar verdik.Ya kaldırın ya öldürün yada köydeki akrabalarınıza verin dediler amirler,içler acısıydı bu durumlar.Hele bir Denizli horozu sabahları çok ötüyor,gece çalışıyorum,gündüz uyuyorum diyen bir şikayetçi adına bu horoz 2 kez uyarıldı ve adam sinirden horozunu kesti,işte böyel,önce insanlarımız şikayet etti,bizde kaldırın dedik,çok vahimdi ve daha fazla dayanamayıp sağlığımı bahane edip işi bıraktım.

sudoku sudoku 6.12.2009 00:04:00

Bizimkinden modernmiş valla. En azından hayvancağızları çuvallara doldurtup katletmemişler:(( Olan sadece ağaçlara olmuş.

Ya da daha iyi bir uygulama, " kargalar giremez" yazsalardı??

Kimbilir yeni dikilecek ağaçlara da ihtar verirler.

Mesela " sakalar dikelemez" ,"serçeler feçes yapamaz", "saksağanlar sakamaz,sağamaz" gibi...

Ben en çok sineklerine acıdım bu ilçenin.Ne eziyetler çektiriyorlardır evlerine giren böcüğe..

Nur içinde yat Aziz Nesin...

gutesmienchen gutesmienchen 6.12.2009 10:43:00

Biz hayvan sevmeyen bir toplumuz,bunu kabul edelim.Hayvan hakları fln bahane yok öyle bir hak ....

mikrop mikrop 6.12.2009 19:20:00

olay garip, fotoğraftaki karga bir ayrı garip. nerede yaşar bu kuş türü, hangi ülkede olmuş bu olay? ;))

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT