TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

ARAZİDE İZİN KONUSU

mochy mochy 4.12.2009 23:56:00
Denizli ziyaretimden bir konuyu açıklamayı unuttum.. Bizler için önemli olabilir..

Bir süredir doğada fotoğraf çekerken yaşanılan zorlukları konu alan fikirleri ve tartışmaları okuyordum.. Özellikle Jandarma, muhtarlar,diğer güvenlik görevlilerinin doğal olarak açtığı sıkıntıları dostlarımız gündeme getirdiler.

Ben Denizli bölgesi orman müdürü sayın Adem Oklu beye bu konuyu sordum.. Ne yapabiliriz...Sıkıntılarımız bunlar bunlar dır dedim..
Kendileri bana eğer müdürlüklerimize baş vurursanız sizlere sorumlu olduğumuz bölgelere ait fotoğraf çeker veya gözlem yapabilir yazısını verebiliriz dedi..Buda bir nebze olsun rahatlık getirebilir..

Bende kendilerinden şahsım adına denizli bölgesi için yazı talep ettim.

Eğer alırsam içeriğini sizlerle paylaşmaktan zevk duyarım..

Herkese selamlar saygılar

keman keman 5.12.2009 15:52:00

selamlar doğasever biri olarak arazide sıkıntı yaşamadım gözlem ve çekim yaparken benim şahsi düşüncem trakkuş idarecilerinin yönetimin orman genelmüdürlüğünden yani doğa ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlarının onayı ile heryerde geçerli izin belgesi yada kimlik belgesi verilse muhatap olan kişilere gerektiğinde ibraz edilse sıkıntının yaşanmayacağı kanısındayım elbette yönetim bunların araştırmasını yapıyordur sanırım öyle bir çalışma var diye hatırlıyorum olursa sorunlar kalkar düşüncesindeyim

saygılarımla

wolfkenan wolfkenan 5.12.2009 17:55:00

Merhaba dostum selamlar,bizim kimlik kartı düşüncemiz işe yarardı ama pek sıcak bakılmıyor,neyse kendine iyi bak en büyük dostum,selamlar.

Bu işler, prosedür gereği kolay olmuyor,bizim izin yazılarını müdürümüz sayesinde sözleri üzerine alırım,sen gelince götürürsün,saygılarımla...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT