http://fotoritim.com/
Kazım hocam büyük iş başarmışsınız,canı gönülden tebriklerimi sunarım,sizler bizi bu doğaya ayrılamaz kadarsevgi ve görsellik sunuyorsunuz,saygılar,selamlar değerli ustam,belki birgün sizin gibi olamasak bileiyi bir fotoğrafçı oluruz ve bir büyükustanın dediği gibi hala hiç çekilememişen güzel fotoyu çekmeye çalışmayı düşleyerek yaşarız.
Fevkalade güzel,ömür boyu saklanacak bir eser,bu eserde banada yer verdiğinizden dolayı size çok teşekkür ederim,beni onurlandırdınız,ailemi gururlandırdınız,ne kadar teşekkür etsem azdır,saygılar sunarım...
Yoğun işinizin arasında verdiğiniz emekler boşuna değil.Belge niteliğinde bir çalışma olmuş.Vakit buldukça herbir yazıyı okuyacağım...Emeklerinize sağlık...
Tüm yazarların ve Kazım bey sizin ellerinize, emeklerinize sağlık. Bende vakit buldukca okuyup, tamamlayacağım. Sevgiler,selamlar.
Kuş ve kuşçu camiasına katkıların için çok teşekkürler Kazım hoca...sunumlar çok güzel olmuş ,katkısı olan tüm arkadaşlara da teşekkürler...selamlar...
Çok çok güzel olmuş, hepinizin emeğine sağlık. Ancak özel bir teşekkür, Tansu hocamıza... Sadece Kossvig in değil Tansu hocamızın da kaçıncı kuşak bilim torunu oluyoruz bilmiyorum ama, O na uzun soluklu güzel bir ömür diliyorum. İyi ki var dediğimiz ender bilimadamlarından biri. Yüreğine sağlık....
Çok kaliteli bir çalışma, elinize sağlık.Diğer taraftan Trakuşu tanıtacak yazıyı size yollayabilecek onlarca kişi var bu sitede.
Hocam emeklerinize sağlık. Nefis olmuş. Sevgilerimle.
Kazım,Nasıl mahçup oldum anlatamam, bayram öncesi konuştuk yazıyıda hazırladık, fotoğraf seçimini konuşup kimin göndereceğini tam bağlamadan ben seyehate çıktım. Tatil süresinde koptum. Dönüpte senin forumu görünce aklım başıma geldi .Dövünüp duruyorum.Seni yabancı görmesem de siteyi tanıtma adına bu fırsatı kaçırmam tüm üyelerimize izah edemiyeceğim bir şey.Özür dilerim.